Guider

Warframe - Duviri Steel Path Guide (Solo)

Warframe - Duviri Steel Path Guide (Solo)

Solo Duviri Paradox Guide om hvordan du gjør det.

Innhold

Intro

Denne guiden vil være for å kjøre Solo Duviri -paradoks på stålstien. En rask merknad før du begynner å lese denne guiden er at du ikke trenger å gjøre akkurat det jeg gjør, alle har sin tilnærming til hvordan du spiller spillet, og jeg overfører ganske enkelt kunnskapen min til noen som sliter med å spille Duviri -paradokset av seg selv og den beste optimale måten å begynne å spille det før de skalerer nok til å skyte alt (bokstavelig talt).

Plukke krigsrammen og våpnene

Ok, hør meg ut ... Jeg vet at Duviri er useriøse og alt er tilfeldig, men etter min mening bør du velge en ramme som er som en støttramme som Wisp eller Citrine når det kommer til sirkelen, eller ta en tankramme som som Nezha, Rhino eller Revenant, OFC hvis du ikke får noen av disse velger hvem du liker å spille mest.

Når det gjelder våpen selv vil jeg foreslå noe du allerede har en bygning for eller kan gjøre AOE (Effektområde). Så Kuva Bramma, Kuva Zarr, eller noe sekundært våpen som gjør bjelkeangrepsskader som Tenet Cycron, Kuva Nukor, Atomos, og så videre. For Melee ethvert piskvåpen med rekkevidde eller, Forløser, glaive eller den nye Corufell.

Så mitt løp for denne guiden er følgende:

Duviri får forordninger

Så langt å prøve å spille spillet solo på stålstien kan være ganske vanskelig helt i starten, så jeg vil fokusere på pistolen min i stedet for å spille med nærkampvåpenet mitt. Så det jeg planlegger å gjøre er å prøve å unngå kamper fordi det kan være vanskelig helt fra starten av. Begynn sakte med å gjøre gåter og få sidemål som å helbrede dyr eller til og med spille shawzin (ja til og med shawzin), eller til og med spille komi. Alle disse gir ut dekret ved å fullføre dem.

Helbredelse ødelagt dyr.

Spiller Shawzin.

Tilfeldig puslespill.

Hacking brystet.

Hvis du bestemmer deg for å støte på noen fiender som er remmer for å laste inn sirrocco perfekt, slik at du får mer kritiske skader, må du også bruke ur drifter -abilitter som helbredelse og røykbomb.

Velge dekret

Siden jeg er den som lager denne guiden (duh), går jeg for pistolbygget innfelt av nærkampen Build, så i starten når du plukker dekret, jeg får de som involverer rundt pistolen, også verdt å vite om du har intrisics perk de mer dekret du har jo mer skade du vil gjøre.

Jeg velger duellistens fordel (med perfekt tidsbestemt omlasting av dette gjør enda mer skade).

Her plukker jeg mellom øynene fordeler så hodeskudd betyr noe (mer om det senere).

Her plukker du Bombastines ondskap (sprer toksinskader rundt fienden du hodeskudd).

Nærende terror for statuseffekt Helsemessig gjenoppretting.

Her tar du tumbling frost (her unngår du at du ikke er borte fra dem for å gjøre frostskader.

Vedvarende utmattelse = jo flere skudd du skyter, jo mer DMG du venter på giftstoffet Proc.

Her tar Seprents vei = glir inn i fienden for å proc toksinskader og maksimere dette, jo lenger du spiller, jo mer skade vil du gjøre (på et tidspunkt glir inn i skyggeområdet).

Å ta todelt pine = Dobbelt status Effekt skade er fint med toksinprocs.

Fryktig bonanza = 80% statuseffekter og å vite hovedstatus er toksin og kald i bygningen.

Maxing ut disse dekretene er veldig hyggelig, og som jeg sa i starten av guiden valgfritt synes jeg bare disse veldig behagelige og til og med på Tier 1 gjør stålsti helt til å starte veldig enkelt å spille.

Maxed ut dekret

Skygger av tvil - kampguide
Overlev de gjennomsnittlige gatene i din dystre cyberpunkby!...
Sint Arrows - Hvordan oppnå krigerprestasjoner i solo
Vanskeligst og mest frustrerende prestasjon etter min mening. Trodde jeg ville lage en rask guide for å hjelpe andre....
Transformers Fall of Cybertron - Hvordan beseire bedre spillere i flerspiller (for nybegynnere)
Selv om det er mange spillere som vil ha bedre bevegelse, reflekser og sikte enn deg, er det visse oppsett og taktikker som du kan bruke for å få over...